ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η απάντηση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας για την ευχαριστήρια επιστολή στη Χρυσή Αυγή


papadodimas
Αναδημοσίευση από dasarxeio.com
Το topontiki.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Παπαδόδημα σχετικά με την ευχαριστήρια επιστολή της Συνομοσπονδίας προς τη Χρυσή Αυγή και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, και είπε τα εξής:

«Η επαφή με τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι έγινε κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βασικού εισηγητή της Κυβέρνησης κ. Τσιρώνη. Εκείνος κάλεσε και τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Εμείς σαν Κυνηγετική Συνομοσπονδία  αποστείλαμε ευχαριστήριες επιστολές προς όλα τα κόμματα της Βουλής που είτε μέσω των εκπροσώπων τους είτε εγγράφως στήριξαν τις θέσεις των Ελλήνων Κυνηγών. Αυτοί ήταν η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη – ΠΑΣΟΚ, η Ένωση Κεντρώων, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή. Σε καμιά περίπτωση ως Νίκος Παπαδόδημας δεν υποστηρίζω ούτε συμμερίζομαι άλλες θέσεις της Χρυσής Αυγής, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για υπόδικους κατηγορουμένους για τέλεση εγκληματικών πράξεων. Στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως οφείλαμε να ευχαριστήσουμε όσους υποστηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων κυνηγών, κατά ενός κατάφορα άδικου νέου νομοθετικού πλαισίου που προωθεί η Κυβέρνηση και ως μόνο στόχο έχει τον περιορισμό στα όρια του αφανισμού του κυνηγιού στην Ελλάδα».
Αυτή είναι η ευχαριστήρια επιστολή της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας προς την Χρυσή Αυγή που «άναψε φωτιές» στο Διαδίκτυο