ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ!!!!

Το Σάββατο 17/9/2016 και ώρα 07κ30 οι  Ομοσπονδιακοί θυροφύλακες Καρβούνης Ευάγγελος με θέση εργασίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άνδρου και ο Κόκκαλης Αλέξανδρος με θέση εργασίας
στον Κυνηγετικό Σύλλογο  Αθηνών(2ο) κατά τον καθιερωμένο έλεγχο σε κυνηγότοπους της Άνδρου συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή του Όρους Κουβάρα  ένα άτομο κάτοικο Μπατσίου να κυνηγάει δίχως την απαιτούμενη άδεια.
Κατασχέθηκε το όπλο και κατατέθηκε μήνυση στο Δασονομείο Άνδρου.
Επίσης την Κυριακή 18/9/16 και ώρα 06κ45 συννελήφθη από τους παραπάνω θυροφύλακες ένα άτομο  κάτοικος Κορθίου διότι κυνηγούσε χωρίς άδεια,ενώ κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στο αυτοκίνητο δύο καραμπίνες εκτός θήκης οι οποίες ήταν τετράσφαιρες.
Κατασχέθηκαν τα όπλα και κατατέθηκε μήνυση στο Δασονομείο Άνδρου
Ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Δ Κ.Ο.ΣΕ ενημερώνει ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν καθ όλη την διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.