ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!

Φωτογραφία:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου στα πλαίσια της αντιπυρικής προστασίας του Νησιού
 παραχώρησε μία πλαστική δεξαμενή χωρητικότητας πέντε τόνων στο Δημοτικό διαμέρισμα Απροβάτου.
 Συγκεκριμένα έπειτα από αίτημα του προέδρου του Απροβάτου   Μουστάκα  Ιωάννη
 πρός τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άνδρου για παραχώρηση μίας δεξαμενής για λόγους πυρασφάλειας της περιοχής , το ΔΣ ενέκρινε την μεταφορά της δεξαμενής που είχε τοποθετηθεί παλαιότερα στο χωριό Πιτροφός.
Η εν λόγω δεξαμενή είχε τοποθετηθεί από τον Σύλλογο σε συνεργασία με την τότε διοικούσα αρχή για λόγους πυρασφάλειας στην περιοχή του Άνω Πιτροφού.
Τα τελευταία χρόνια η δεξαμενή δεν χρησιμοποιούταν διότι στην περιοχή τοποθετήθηκαν πυροσβεστικοί κρουνοί από τον Δήμο Άνδρου.
Η δεξαμενή μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε από μέλη του ΔΣ και τον κύριο Μουστάκα και τοποθετήθηκε στην περιοχή του Άνω Απροβάτου !!!