ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Γ. Τσιρώνης : Εξετάζεται το ενδεχόμενο παράτασης της θήρας του αγριόχοιρου!!!!!


Συνεργάτης του iHunt.gr συνάντησε τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνησε πηγαδάκι στο κτίριο της Βουλής και μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρώνης είπε :
 
  • Εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραταθεί το κυνήγι του αγριόχοιρου στις περιφέρειες στις οποίες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις ζημιές που προκαλούν οι αγριόχοιροι στις καλλιέργειες. 
  • Για τον “Εθνικό Διάλογο” για το κυνήγι στην Ελλάδα έχουν αποσταλεί προσκλήσεις σε όλες τις κυνηγετικές ομοσπονδίες της χώρας. Όμως στο διάλογο αυτόν μπορεί να συμμετάσχει κάθε φορέας που επιθυμεί.
  • Η πάταξη της λαθροθηρίας είναι το μεγάλο στοίχημα και για αυτό το λόγο πρόθεση του είναι να ιδρύσει ένα ενιαίο σώμα θηροφύλαξης. 
  • Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο της Γ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Κώστα Μαρκόπουλο.
 
Ο κ. Τσίρωνης ήταν καλά ενημερωμένος αλλά το σημαντικότερο, είναι ανοικτός σε διάλογο με όλους τους φορείς. Η ΚΣΕ είναι ανοικτή σε διάλογο;
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr