ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πες μου τι κυνηγός είσαι να σου πω τι άνθρωπος είσαι!!!!


Εσένα το λέω. Που είσαι από το πρωί μέχρι και το βράδυ σε κυνηγομάγαζα  και  καφενεία  μηρυκάζεις τα ίδια και τα ίδια. 
 
Δηλαδή πως είτε φταίνε οι αρχισυνωμότες της τρόικας, είτε τα χάλια της οικονομίας. Όχι φίλε μου. Πριν από τη δραχμική χρεοκοπία προηγήθηκε η ολοσχερής περιφρόνηση προς την κυνηγετική κουλτούρα η οποία συνεχίζεται.
 
Όχι των κυνηγετικών περιοδικών ούτε των κυνηγετικών βιβλίων , ούτε των κυνηγετικών ταινιών, αλλά του χαρακτήρα. Του μέτρου. Του ήθους. Της αυτογνωσίας. Μετά ήρθε και η κρίση και μας  προέκυψε η καταστροφική διαδικασία. Ορίστε λοιπόν, όλη αυτή η μυθολογία για την πέτσινη ελληνική κυνηγετική πραγματικότητα. 
 
Μύθος ότι ο Έλληνας κυνηγός εκπαιδεύεται, πριν βγει στον κυνηγότοπο . Αφού ένας στους τέσσερις κυνηγούς έχει  παρακολουθήσει κάποιο κυνηγετικό σεμινάριο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ασφαλούς χειρισμού του κυνηγετικού όπλου πριν βγει σε αυτόν και λίγα λέω.  
 
Μύθος ότι ο Έλληνας κυνηγός τηρεί τους κανόνες ασφαλείας. Αφού το πλήθος των κυνηγετικών ατυχημάτων, δυστυχημάτων οφείλεται σε μη τήρηση αυτών και τα δελτία του καθημερινού τύπου το επιβεβαιώνουν σε  κάθε κυνηγετική περίοδο καθώς μέχρι και σήμερα που ακόμη μετράμε αρκετά.
 
Μύθος ότι εδιαφερόμαστε για το ενδημικό θήραμα αφού σε κάθε προσπάθεια εμπλουτισμού οι περισσότεροι δε συμμετέχουν στη προσπάθεια αλλά τα δίνουν όλα στην ανεύρεση των απελευθερωμένων... 
 
Μύθος ότι ενδιαφερόμαστε για τους συλλόγους μας αφού σε κάθε συνέλευση συγκένρωση με τα βίας μαζεύεται το διοικητικό συμβούλιο και τέλος στο κομμάτι που αφορά την εκπομπή μας, τη μοναδική κυνηγετική ραδιοφωνική εκπομπή αυτή τη στιγμή παννελαδικώς που δίνει φωνή στους Έλληνες κυνηγούς, εκτροφείς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες του χώρου, δε τη στηρίζει καμιά ομοσπονδία καμιά εταιρεία κυνηγετικών ειδών !!!
 
του Ανδρέα Κουϊνέλη - ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ
Αναδημοσίευση από ihunt.gr