ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΟΜΑΔΑ Σ.Ε.Δ.Α. 2015

Φωτογραφίες της μάχιμης ομάδας του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, καθώς και των οχημάτων που σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου διαθέτει ο ΣΕΔΑ. 
Από τις φωτογραφίες λείπουν 15 ακόμη μέλη που λόγω ανειλημμένων κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να έρθουν.
Όλα τα μέλη της μάχιμης ομάδας με αυτοθυσία και έντονο το χαρακτηριστικό της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς, στο μέτρο του δυνατού, έχουν προσφέρει σημαντικό έργο τουλάχιστον στο έργο της δασοπυρόσβεσης. 


Πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι πίσω από αυτή την ομάδα υπάρχει ένα ανθρώπινο δυναμικό που στηρίζει με πολλούς τρόπους το έργο του ΣΕΔΑ και φυσικά τους ευχαριστούμε πολύ.