ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ!!!!!

 
 Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Άνδρο δημιουργώντας πολλά προβλήματα τόσο στις συγκοινωνίες όσο και στους αγρότες αλλά και στους κτηνοτρόφους,οι οποίοι σε πολλά χωριά είναι εγκλωβισμένοι μη μπορώντας να προσεγγίσουν τα κτήματά τους και τα ζώα τους,αφού οι δρόμοι είναι κλειστοί. Τα μηχανήματα του Δήμου κάνουν προσπάθεια να κρατήσουν τους κεντρικούς δρόμους ανοικτούς αλλά λόγω της έντονης χιονόπτωσης οι δρόμοι ξανακλείνουν.
Σε πολλά χωριά το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 50 πόντους ενώ σε κάποια ορεινά και το ένα μέτρο.
Όλοι μας περιμένουμε το τέλος της κακοκαιρίας η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΜΥ δείχνει σημάδια βελτίωσης. Υπομονή και προσοχή στους δρόμους!!!




Η ΜΕΣΣΑΡΙΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΒΡΑΧΝΟΥ


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!!


ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΤΗ



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ?