ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Βοήθεια όπου και σε όποιον την χρειαστεί!!!


Για τέταρτη ημέρα ο χιονιάς εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Άνδρο,καθώς πολλά χωριά παραμένουν χωρίς πρόσβαση στο κεντρικό οδικό δίκτυο,αφού οι παράδρομοι που οδηγούν σε αυτό παραμένουν ακόμα κλειστοί.
Επίσης πάρα πολλά αυτοκίνητα είναι θαμμένα από το χιόνι,με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μετακινηθούν
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος όπως κάθε φορά έτσι και τώρα,είναι κοντά στους πολίτες του Νησιού και παρέχει την βοήθειά του όπου και όταν τον καλέσουν.
Τις δύο τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος  μετέφερε άτομα που είχαν ανάγκη μετακίνησης για ιατροφαρμακευτικούς λόγους αλλά και λόγους σίτισης .
Όσο οι καιρικές συνθήκες θα είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την μετακίνηση,ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου θα παρέχει την βοήθεια του όποτε του ζητηθεί.