ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

30.000 € πρόστιμο στον ταβερνιάρη για τη Μάγκυ

 

magki
Στις 17 Ιουλίου στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, ιδιοκτήτης ψησταριάς δολοφόνησε ένα αδέσποτο σκύλο, την «Μάγκυ» χτυπώντας την με μια βαριά ξύλινη καρέκλα στο κεφάλι, αφού πρώτα την δελέασε για να πλησιάσει με ένα κόκκαλο.
Η δολοφονία της σκυλίτσας είχε προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και στο εξωτερικό. Ενώ έξω από την ψησταριά είχε συγκεντρωθεί κόσμος.
Σύμφωνα με έγγραφο η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επικυρώνει χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στον δράστη.
«Επικυρώνουμε το χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 (τριάντα χιλιάδων) ευρώ, που βεβαιώθηκε µε την «έκθεση βεβαίωσης παράβασης» (6 σχετ) και επιβλήθηκε µε την 12146/11-8-2014 Απόφασή µας (7 σχετ.) στον κ Κωνσταντίνο Λ. του Ελευθερίου. κάτοικο Ν. Στύρων, επειδή από τις διατυπωθείσες αντιρρήσεις (8 σχετ.) του ανωτέρω, προκύπτει η παραδοχή της κακοποίησης του αδέσποτου ζώου συντροφιάς εκ µέρους του. (Ν. 4039/2012 άρθρο 16 παρ α και άρθρο 21 όπως τροποποιήθηκε µε το άρθρο 46 του Ν.4235/2014 )
Ο ∆/ντής ∆/νσης Αγροτικής Οικονοµίας
& Κτηνιατρικής
Αντώνης Πανούσης
Αναδημοσίευση από e-artemis.gr