ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ!!!!

Όλοι μαζί μπορούμε!!!Αυτό το κάναμε πράξη σήμερα την Κυριακή στην περιοχή ανάμεσα στις Μαίνητες-Στραπουργιές καθαρίζοντας τα χαντάκια.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό χαντακιών στην επαρχιακή οδό Άνω Μαινήτων -Στραπουργιών καθώς και στον καθαρισμό της πηγής Μελίτη.
Στον καθαρισμό συμμετείχαν επίσης οι : Κοινότητα Λαμύρων ,ο Σύλλογος Νέας Γεννιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Μελίτης
Ο καθαρισμός  ξεκίνησε στις 10:30 και τελείωσε στις 14:30 .Καθαρίστηκαν τα χαντάκια από τα  κλαδιά και τα αγριόχορτα που παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και η πηγή του Μελίτη από τα φύλλα  και από τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα γύρω από την πηγή αλλά και μέσα στην παρακείμενη στέρνα.
Επόμενη κίνηση είναι το άσπρισμα της πηγής από τα μέλη του ΚΣΆνδρου καθώς και η τοποθέτηση μικρών καλαθιών για την ρίψη απορριμμάτων.
Στο τέλος του καθαρισμού ακολούθησε κέρασμα από τις κυρίες του χωριού και δώσαμε το επόμενο ραντεβού για του χρόνου στο ίδιο μέρος
                                         Καθαρισμός της στέρνας από πλαστικά μπουκάλια
                                         Το πυροσβεστικό αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο!!!
                                                     Πλύσιμο του περιβάλλοντα χώρου
                                    Ασπαρθιές και σφενδάμια κόβονται και απομακρύνονται
                                     
                                                           Λίγο ακόμα και τελειώσαμε