ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ!!!

 

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με τις έως τώρα ισχύουσες κοινές Υπουργικές αποφάσεις
και εγκυκλίους καθώς και με την 3941/120925/13κοινή Υπουργική απόφαση (φεκ2642/8/17/10/13) κατά την διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης της άδειας θήρας την προσεχή κυνηγετική περίοδο 2014-2015, οι κυνηγοί ιδιοκτήτες κυνηγετικών σκύλων θα προσκομίζουν υποχρεωτικά τα βιβλιάρια υγείας ή τα διαβατήρια των σκύλων τους στον Σύλλογο και στην αρμόδια Δασική Αρχή, όπου θα πρέπει να φαίνεται η ημερομηνία του εν ισχύ εμβολιασμού κατά της λύσσας, το εμβόλιο - σκεύασμα που έχει χρησιμοποιηθεί, η υπογραφή και η σφραγίδα του κτηνιάτρου που έχει διενεργήσει τον εμβολιασμό.
 Ο υποχρεωτικός αντιλυσσικός εμβολιασμός φυσικά και ισχύει για όλα τα κατοικίδια σαρκοφάγα ζώα συντροφιάς (σκύλους, γάτες,  κλπ). Όσοι κυνηγοί δεν έχουν κυνηγετικό σκύλο θα υπογράφουν σχετική υπεύθυνη δήλωση. Το βιβλιάριο υγείας του σκύλου ή το αντίστοιχο διαβατήριο θα συνοδεύουν υποχρεωτικά τον σκύλο σε κάθε κυνηγετική εξόρμηση ή μετακίνηση εντός της Ελληνικής Επικράτειας.