ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!!!

Για  άλλη μια φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου προσέφερε στην Αρχιεπισκοπή Άνδρου τρόφιμα τα οποία προορίζονται για τις άπορες οικογένειες του Νησιού μας.
Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν τις ημέρες του Πάσχα στις επιλεγμένες οικογένειες από την Αρχιεπισκοπή Άνδρου.
Ο Σύλλογος θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προσφέροντας από το υστέρημά τους προς τις άπορες οικογένειες του Νησιού και ενημερώνει ότι συνεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων καθώς και ρουχισμού και καλεί τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας στην προσπάθεια αυτή.
Ρουχισμό ο σύλλογος μαζεύει στα γραφεία του, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση και τρόφιμα στα καλάθια αλληλεγγύης στα σούπερ μάρκετ.
                              Ρούχα και τρόφιμα στον αποθηκευτικό χώρο του Συλλόγου
 Φόρτωση των τροφίμων και μεταφοράς τους με το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του Δήμου Άνδρου με την βοήθεια του Κυρίου Δημητρίου Αζάπη
 
 

                Η παράδοση των τροφίμων από τον Πρόεδρο του ΚΣ Άνδρου Δημήτριο Κουτέλη