ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΚΑΙ Αντιδήμαρχος....


Έπειτα από την συνεδρίαση της 10-3-14 παρουσία και του  Γενικού γραμματέα  της Δ'Κ.Ο.Σ.Ε κυρίου Μανώλη Καραγιάννη, το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου αποφάσισε ομόφωνα όπως αλλάξει έδρα ο Σύλλογος έτσι ώστε  να μην έχει ενοίκιο και  να μεταστεγαστεί σε κτήριο που θα παραχωρηθεί από τον Δήμο Άνδρου με την προυπόθεση ότι ο Σύλλογος δεν θα είναι υπόχρεος ενοικίου.
Το ΔΣ έκανε γνωστό το αίτημα του προς το Δήμο Άνδρου ο οποίος σε συνεδρίαση που είχε στις 17/3/14 θα αποφάσιζε την παραχώρηση αίθουσας στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου.
Κατά την ανάγνωση του αιτήματός μας το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δοθεί η αίθουσα στον ΚΣ Άνδρου πλήν της κυρίας Αντιδημάρχου Μαρίας Βασιλοπούλου η οποία ανέφερε επικαλούμενη σχετική νομοθεσία ότι ο ΚΣ Άνδρου δεν είναι αθλητικό σωματείο για να του παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος.
 Μας γεννάτε όμως η απορία και  θα θέλαμε να μας πείτε εφόσον επικαλείστε το νόμο καθώς γνωρίζετε να ελίσσεστε καλά, πια από τα σωματεία που φιλοξενούνται στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου πλήν του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων(ΑΟΦ)πληρούν τις προυποθέσεις για δωρεάν στέγαση?
Γιατί από ότι γνωρίζουμε  το καλοκαίρι παραχωρήσατε σε κάποιους συμπολίτες μας χώρο για να τον μετατρέψουν σε αίθουσα BOXING GLUB όπως αναγράφει η πινακίδα!!
Από όσο γνωρίζουμε ούτε και ο Ιππικός όμιλος όπως αποκαλούνται είναι αθλητικό σωματείο αλλά και σε αυτόν το Σύλλογο έχετε παραχωρήσει αίθουσα!!
Όπως επίσης και ο ΠήγασοςΑΟ έχει την έδρα του εκεί με τρείς αίθουσες, ο οποίος είναι σωματείο που δεν έχει κανέναν ενεργό αθλητή και υπάρχει μόνο στα χαρτιά!!!
Αθλητικό Σωματείο είναι εκείνο που έχει καταστατικό,  παίρνει μέρος σε αγώνες, έχει αθλητές με δελτία και πιστοποιητικά υγείας και όχι μια παρέα που κάνει το κέφι της!!!
Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους παραπάνω συλλόγους,ούτε ζητήσαμε από τον Δήμο Άνδρου να λάβει μία παράνομη απόφαση προς όφελος του Συλλόγου μας, ζητάμε ίση μεταχείριση απέναντι σε όλους!!

Για να δείτε την διαφορά της νοοτροπίας που έχουν κάποιοι άλλοι Αντιδήμαρχοι, σας δίνουμε να διαβάσετε την παρακάτω απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Λέσβου.

Στήριξη σε αιμοδότες – κυνηγούς Μυτιλήνης    


Επιτέλους Κυνήγι!!Eνισχύσεις ειδικού σκοπού αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου στην τελευταία συνεδρίασή του, όπου εκφράζοντας τη βούληση να στηρίξει το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης, αλλά και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μυτιλήνης, ψήφισε υπέρ της οικονομικής τους υποστήριξης.
Το θέμα με την ενίσχυση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μυτιλήνης εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Βατός, αναφέροντας πως ο Σύλλογος έχει ζητήσει ήδη απ’ τον περασμένο Οκτώβριο οικονομική ενίσχυση για την προμήθεια μηχανημάτων, αναγκαίων προκειμένου να προχωρήσει στην επέκταση του κλωβού διαχείμανσης που διαθέτει στις εγκαταστάσεις του στην περιοχή «Βρουλίδια», σε χώρο που είχε παραχωρηθεί από τον πρώην Δήμο Μυτιλήνης. Άλλωστε, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος, ο Δήμος δεν μπορεί να δώσει απ’ ευθείας χρήματα για τους συγκεκριμένους σκοπούς, αλλά μόνο για προμήθειες, στο πλαίσιο των δράσεων πολιτικής προστασίας.
Έτσι με 3.500 ευρώ που θα διατεθούν, οι Κυνηγοί, όπως είπε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μυτιλήνης και δημοτικός σύμβουλος, Χρύσανθος Αργυρίου, θα αγοράσουν μία ηλεκτρογεννήτρια με ηλεκτροσυγκόλληση, ένα αντλητικό συγκρότημα, ένα σκαπτικό μηχάνημα και υλικά περίφραξης (σύρματα, πάσσαλοι κ.λπ.) για την επέκταση-βελτίωση των εγκαταστάσεών τους.
........................................................................................................................................................
Εμείς Κυρία Αντιδήμαρχε όπως πολύ καλά γνωρίζετε  είμαστε ο μοναδικός Σύλλογος που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αδιάκοπα προς το κοινωνικό σύνολο και  περιμέναμε από εσάς μια διαφορετική αντιμετώπιση.
Κάποιοι κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απόρησαν με την στάση σας.
Εμείς πάλι καθόλου,αφού γνωρίζουμε τα πραγματικά αίτια της αρνητικής εισηγήσεώς σας.
 Κυρία Αντιδήμαρχε καλό είναι τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις λόγω της αλλαγής πολιτικού στρατοπέδου καθώς  και τις όποιες προσωπικές σας κόντρες έχετε να τις αφήσετε στην άκρη και να κοιτάξετε το καλό του τόπου και αυτών που πραγματικά προσφέρουν στον τόπο.

Με τιμή . ΚΣ ΑΝΔΡΟΥ

Τα συμπεράσματα  τα αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών!!!