ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!

Ο Κυνηγετικός σύλλογος Άνδρου κάθε φορά που υπάρχει κάποιος που βοηθάει όχι μόνο το σύλλογο αλλά και το κοινωνικό σύνολο αισθάνεται την υποχρέωση να τον ευχαριστήσει δημόσια.
ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου θα ήθελε να  ευχαριστήσει τον κύριο Κων/νο Πρώιο που για μια άλλη μια φορά σταθήκατε δίπλα στο κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει εδώ και καιρό με τη συλλογή ρούχων και τροφίμων.Ιδιαίτερα δε θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες του καταστήματός σας για τις προσφορές που κάνουν στο καλάθι αλληλεγγύης του συλλόγου, δίνοντας από το υστέρημά τους για τη συγκέντρωση τροφίμων προς τις ευπαθείς οικογένειες του νησιού.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος σας θέλει κοντά του εσάς και τους πελάτες σας, έτσι ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή η οποία  δίνει την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο, να συνεισφέρει όσο και όποτε μπορεί!!