ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σπορές Κ.Σ. Άνδρου

Ο Κ.Σ. Άνδρου, όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίζεται για την συνέχιση της παράδοσης του κυνηγίου, πάντα μέσα στα πλαίσια των νόμων και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Αγωνίζεται για τη σωστή ενημέρωση των κυνηγών-μελών του, ώστε να είναι συνειδητοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι γύρω από τα προβλήματα τόσο του κυνηγίου, όσο και του περιβάλλοντος. Η πραγμάτωση των σκοπών αυτών επιχειρείται με τη δραστηριοποίηση του Συλλόγου σε χώρους που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το κυνήγι, και όχι μόνο.

Ένας τομέας που συνδέεται άμεσα με το κυρίως αντικείμενό του είναι ο φιλοθηραματικός - φιλοπεριβαλλοντικός, στον οποίο εντάσσονται ενέργειες όπως η σπορά για βελτίωση βιοτόπων στην οποία προχώρησε ο Κ.Σ. Άνδρου στην περιοχή Εβρουσιές Άνδρου.