ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κινητοποίηση ομάδας πυρόσβεσης.

Από το γραφείο τύπου του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου ανακοινώνεται,
Σήμερα στις 12.40 περίπου ενημερωθήκαμε από τον ΣΕΔΑ για πυρκαγιά στην περιοχή Κάμπος Κορθίου του Δήμου Κορθίου Άνδρου, κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής του ΣΕΔΑ, αποφασίσθηκε η μη συμμετοχή του ΚΣΑ λόγω αυξημένης πιθανότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς σε άλλό σημείο.
Στις 17.16 ενημερωθήκαμε από κάτοικο της περιοχής Κουρέλι, δημοτικού διαμερίσματος Μεσαριάς του Δήμου Άνδρου για πυρκαγιά στην περιοχή Πατρίτσα, δημοτικού διαμερίσματος Πιτροφού του δήμου Άνδρου, αμέσως ενημερώθηκε ο επικεφαλής του ΣΕΔΑ και η πυροσβεστική Υπηρεσία οι οποίοι βρισκόταν στην περιοχή Κορθίου στη κατάσβεση της προ αναφερόμενης πυρκαγιάς.
Σπεύσαμε στο σημείο όπου καταφέραμε την κατάσβεση, στην συνέχεια ενημερώσαμε την Π.Υ και τον ΣΕΔΑ.
Στην κατάσβεση συμμετείχαν δύο (2) εθελοντές με το όχημα του συλλόγου μας.
Δείτε αναλυτική περιγραφή των συμβάντων απο την ιστοσελίδα του ΣΕΔΑ.