ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αντικατάσταση παλαιού υπολογιστή.

Από το γραφείο τύπου του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου ανακοινώνεται,
Ολοκληρώθηκε σήμερα 8 Νοεμβρίου η διαδικασία αντικατάστασης του παλαιού υπολογιστής ηλικίας άνω των 10 ετών του συλλόγου μας.
Ο υπολογιστής αυτός από τον Απρίλιο του 2009 κατόπιν δωρεάν εξασφάλισης δεύτερου υπολογιστή, χρησιμοποιούταν αποκλειστικά και μόνον για την έκδοση των αδειών θήρας, λόγω όμως της παλαιότητας του δημιουργούσε προβλήματα στην διαδικασία έκδοσης αδειών.
Η όλη διαδικασία ήταν εξαιρετικά χρονοβόρα και δύσκολη διότι έπρεπε να αποθηκευτούν τα δεδομένου ( αρχεία μελών, τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ ) του παλαιού υπολογιστή και να μεταφερθούν στον καινούργιο.
Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου ευχαριστεί θερμά την Δ ΚΟΣΕ για την δωρεάν παραχώρηση του προγράμματος ΚΥΝΗΓΟΙ της OPTIMA πληροφορικής.