ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Καταδίκη κτηνοτρόφου στη Ρόδο για φόλες !!!



Καταδικάστηκε, χθες 16/06/2017, στη Ρόδο, κτηνοτρόφος ο οποίος είχε συλληφθεί, στις 24 Φεβρουαρίου 2014, από τη θηροφυλακή Ρόδου και στελέχη του Δασονομείου Γενναδίου, να μεταφέρει δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες) στο αυτοκίνητό του.
Τις προηγούμενες μέρες είχαν δηλητηριαστεί στην ευρύτερη περιοχή 3 κυνηγόσκυλα. Σ’ έρευνα που είχε γίνει, μετά τη σύλληψή του, στο μαντρί του, είχαν βρεθεί επίσης εντόσθια ζώου, εμποτισμένα με Lanate 90 SP, μια ουσία η κυκλοφορία της οποίας είναι απαγορευμένη πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει λαθρεμπόριο της ουσίας, όπως και άλλων απαγορευμένων φυτοφαρμάκων, από τη γειτονική Τουρκία, γεγονός το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τις αρμόδιες αρχές. Στον κτηνοτρόφο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης18 μηνών (με 3ετή αναστολή) και πρόστιμο 7.000 + 7.000 ευρώ.
Αναδημοσίευση από Ihunt.gr