ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο ΟΜΙΛΟΣ "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ" ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!!!






Ο Πανανδριακός Αναπτυξιακός Όμιλος "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ" σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6/8/14 (Μεταμόρφωσις Του Σωτήρος) στο κέντρο "ΓΡΑΙΓΟΣ" στην Κατάκοιλο,στα πλαίσια της βράβευσης του λογοτεχνικού διαγωνισμού που είχε διοργανώσει,  βράβευσε
τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου Κουτέλη Δημήτριο *" απονέμοντάς του συμβολικό αναμνηστικό χρυσό μετάλλιο σε ένδειξη τιμής και αγάπης, για την αφιλοκερδή συμβολή του στην ανάπτυξη του νησιού μας , καθώς με την υπεύθυνη προστασία του και την ιδιαίτερη φροντίδα του ως προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου σώζεται , διατηρείται και αναπτύσσεται ότι ωραιότερο έχει το νησί μας , η πανίδα και η χλωρίδα μετά τις ανεπανάληπτες αφρολουσμένες ακρογιαλιές του"
*Εισήγηση του Αρνιώτη συγγραφέα,ιδρυτού του ομίλου κ. Μιχάλη Χαλά του Παπανεστάση.

 Ο πρόεδρος του Συλλόγου με τον ιδρυτή του Ομίλου κ.Χαλά
                          
Κατά την απονομή του βραβείου ο Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στις έως τώρα δραστηριότητες και έργα του Συλλόγου τα οποία ήταν άγνωστα για πολλούς από τους παρευρισκόμενους
Την βράβευση έκανε ο Διευθυντής Γυμνασίου και Πρόεδρος του Ομίλου κ. Σπυρόπουλος Δημήτριος ο οποίος σε συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας, ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο  και τις δράσεις του Συλλόγου.

Η βράβευση από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ.Σπυρόπουλο


 Στην εκδήλωση επίσης απονεμήθηκαν βραβεία σε λογοτέχνες,ποιητές  και σε ανθρώπους που δεν είναι Ανδριώτες ,αλλά με την αγάπη τους για το νησί μας και τη δουλειά τους αναδεικνύουν  τις ομορφιές του νησιού μας καθημερινά.
Ένας από τους βραβευθέντες ήταν και ο "δικός μας" μετεωρολόγος κ. Θοδωρής Κολυδάς ,ο συνάδελφος κυνηγός Μπόθος Αντώνιος   καθώς επίσης και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Βασίλειος Ξένος ο οποίος λόγω ασθένειας δεν ήταν παρών. 

Με τον "δικό μας μετεωρολόγο"κ.Κολυδά

Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του ομίλου κυρίου Σπυρόπουλου σχετικά με τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματα του Ομίλου από το ξεκίνημά του έως τώρα καθώς και ομιλίες των βραβευθέντων.
Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι του χρόνου ο Όμιλος "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ" θα βραβεύσει περισσότερο κόσμο που θα αγαπάει και θα αναδεικνύει το νησί μας!!!