ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΚΣ ΑΝΔΡΟΥ



Δικαιοσύνη

Με εξώδικα σε κάθε μέλος του Δ.Σ του Κ.Σ Άνδρου απάντησε η Αντιδήμαρχος Άνδρου κυρία Βασιλοπούλου Μαρία
,απαντώντας στο δημοσίευμα του Κ.Σ Άνδρου σχετικά με την παραχώρηση αίθουσας από τον Δήμο Άνδρου,αναφέροντας ότι πρόκειται περί συκοφαντικής επίθεσης πρός το πρόσωπό της ζητώντας μεταξύ άλλων την ανακατασκευή του εν λόγω δημοσιεύματος!!!
Το Δ Σ έπειτα από την συνεδρίαση του στις 5-5-14 πράξη 7 παρ 1 αποφάσισε όπως ,να απαντήσει στην κυρία Αντιδήμαρχο αναρτώντας την απάντηση της (εξώδικο) μαζί με την απάντηση του Συλλόγου καθώς και τις όποιες άλλες ενέργειες που θα γίνουν σχετικά με αυτό το θέμα.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε την κυρία Αντιδήμαρχο,πως οι όποιες αποφάσεις  παίρνονται και οι όποιες δημοσιεύσεις γίνονται από τον Σύλλογο,δεν είναι ατομικές, αλλά αφορούν το σύνολο του Δ Σ και  κατά συνέπεια το Σύλλογο.Οπότε την επόμενη φορά που θα θέλετε να μας απαντήσετε καλό θα είναι να  απαντήσετε στον Κ Σ Άνδρου και οχι ατομικά !!