ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΛΥΛΛΕΓΓΗΣ

 


Έπειτα από την συνεδρίαση της 26/11/13 πράξη 16 παρ 2 το Δ/Σ αποφάσισε ομόφωνα να τοποθετήσει όπως είχε κάνει και στο παρελθόν καλάθια αλλυλεγγύης στα τοπικά Super Market  με σκοπό την ενίσχυση στο έργο της αρχιεπισκοπής Άνδρου πρός τις άπορες οικογένειες του νησιού.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια γεμίζοντας τα καλάθια με τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως όσπρια ,ζυμαρικά,γάλατα σε κονσέρβα,ρύζι,διάφορες κονσέρβες.
Επίσης θα θέλαμε να ενυμερώσουμε ότι ο σύλλογος συνεχίχει να συγκεντρώνει ρούχα καθώς και παιχνίδια τα οποία σε συνεργασία με Μητροπόλεις των Αθηνών και Πειραιώς μοιράζονται στις άπορες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Τα ρόυχα και τα παιχνίδια συγκεντρώνονται στα γραφεία του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή 9με 12 το πρωί ή έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα.2282023312από 9 έως 12 ή με το 6977902916