ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η παγοκάλυψη στην Αλάσκα αυξήθηκε 60% από πέρυσι

foto-nasa

Κόντρα στο Ευροκοινοβούλιο μεταξύ Farange και Baroso για την απάτη της “Κλιματικής αλλαγής” όπως λέγεται σήμερα, ή αν προτιμάτε της “Υπερθέρμανσης του Πλανήτη” όπως λέγονταν μέχρι χθες.

Πληθαίνουν οι φωνές που θεωρούν απάτη και κατασκεύασμα τα ανθρωπογενή αίτια της περιβόητης “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ” ή αλλιώς “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΝΣΗΣ” ή αλλιώς “ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”
Οι “αιρετικοί” δεν είμαστε πλέον μόνο κάποιοι γραφικοί μιας και όλο και περισσότερο αρχίζουν να ακούγονται διαφορετικές φωνές και από επίσημα χείλη.
Στο Ευρωκοινοβούλιο ο Farange παρουσιάζει στον Baroso δύο δορυφορικές φωτογραφίες από τη NASA στις οποίες η αύξηση της επιφάνειας πάγου στην Αλάσκα από τον Αύγουστο του 2012 έως τον Αύγουστο του 2013 είναι εμφανέστατη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Farage οι πάγοι αυξήθηκαν σε ποσοστό 60% μέσα σε ένα έτος.
Απολαυστικό είναι και το “στόλισμα” που κάνει στον Baroso ο οποίος απαντά με τη γνωστή “ξύλινη γλώσσα”

Σχετικά άρθρα:
Τι απέγινε άραγε η “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ”
Πρασινη αναπτυξη: Ο ορισμός της διαπλοκής
Κλιματική Αλλαγή: Μήπως τελικά αντί να υπερθερμανθούμε θα παγώσουμε;
 
«Πόλεμος» μετεωρολόγων με φόντο την κλιματική αλλαγή
 
ΠΗΓΗ.www.kentayros.gr