ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 8/9/13, η έκτακτη γενική συνέλευση του Κ.Σ. Άνδρου στο κέντρο "ΠΛΑΤΑΝΟΣ" στον Πιτροφό, παρουσία του Γ.Γ και υπεύθυνου θηροφυλακής της Δ' ΚΟΣΕ κ.Μανώλη Καραγιάννη και των υπαλλήλων του Δασονομείου Άνδρου.
Στη γενική συνέλευση συζητήθηκαν θέματα επί της ημερησίας διατάξεως (θηροφυλακή-ζώνες εκγύμνασης σκύλων). Δοθήκαν απαντήσεις στα ερωτήματα των κυνηγών σχετικά με τα ανωτέρω θέματα τόσο από τον Πρόεδρο του Κ.Σ.,  όσο και από τον κ.Καραγιάννη ως υπεύθυνος της θηροφυλακής αλλά και από τους υπαλλήλους του Δασονομείου σχετικά με την οριοθέτηση  των χώρων εκγύμνασης.