ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Απεγκλωβισμός συμπολιτών μας από τον Κ.Σ.Α.

 
 
 
Σε απεγκλωβισμό συμπολιτών μας λόγω της κακοκαιρίας, προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου 2013. Πιο συγκεκριμένα ο Κ.Σ. Άνδρου δέχτηκε τηλεφωνικές κλήσεις από συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο όχημα τους στην περιοχή Υψηλού και  δεν μπορούσαν να κινηθούν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή. Άμεση ήταν η αντίδραση μας αφού μεταβήκαμε στο σημείο με το όχημα του συλλόγου και έπειτα από αρκετή ώρα μεταφέραμε τους συμπολίτες μας στην Χώρα όπου και διέμεναν.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους οτι ο Κ.Σ. άνδρου βρίσκεται σε επιφυλακή για να προσφέρει βοήθεια όπου και όποτε του ζητηθεί.