ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Αναδημοσίευση απο ALECTORIS CHUKAR

Ήταν όλοι τους κυνηγοί !!!!



Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι κυνηγοί,


Είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό να είμαστε στον στόχο “πολιτισμένων”, αντικυνηγών , πιστεύω παρ’ όλα αυτά ότι ο οικολόγος μπορεί να συμπράξει με τον κυνηγό και το δικαίωμα της “διαχειρίσεις των θηραμάτων” να γίνεται πιο σωστά και να εξαλειφθεί κάποτε η καχυποψία και η έχθρα μεταξύ μας…

Αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας το κυνήγι και υποχρέωση μας να ξεριζωθεί το “καρκίνωμα” της λαθροθηρίας. που επιτέλους το κράτος πρέπει να αναλάβει γενναία!

Επειδή ένα από τα αγαπημένα επιχειρήματα των αντικυνηγών είναι ότι είμαστε “κακοί άνθρωποι και κομπλεξικοί”, παρ όλο ότι προερχόμαστε απ όλα τα κοινωνικά στρωματά , σκέφθηκα ότι καλό θα ήτανε μια αναφορά σε εξέχοντα άτομα που ήτανε “μανιώδεις” κυνηγοί, χαρακτηριστικό είναι ότι είναι κάτι που χαρακτηρίζει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρωματά.!

Βασιλείς, πρωθυπουργούς, δικτάτορες …(δεξιούς αριστερούς)… συγγραφείς μουσικούς στρατιωτικούς. κλπ.

Πιο κάτω αναφέρω μερικούς χαρακτηριστικά ενώ στέκομαι σε ορισμένες αναφορές που θεωρώ σημαντικές!.........


Διαβάστε το πλήρες κείμενο απο την ιστοσελίδα ALECTORIS CHUKAR.