ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποίηση ομάδας πυρόσβεσης.

Από το γραφείο τύπου του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου ανακοινώνεται,

Στις 12 Φεβρουάριου και ώρα 14.00 περίπου ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο του ΣΕΔΑ κ. Χαζάπη Νικόλαο για πυρκαγιά στην περιοχή Στραπουργιών του Δήμου Άνδρου.

Αμέσως έσπευσε στην περιοχή το όχημα πυρόσβεσης του συλλόγου μας με δύο (2) εθελοντές οι οποίοι εντάχθηκαν στην δύναμή του ΣΕΔΑ.

Στην συνέχεια ενημερωθήκαμε από τον διοικητή της πυροσβεστικής για την ύπαρξη άλλων δυο (2) πυρκαγιών, μια (1) στην περιοχή Τόρνας Άρνης και μία (1) δεύτερη στην Περιοχή Βουρκωτής (πάνω από τα κονάκια του Πατήρι).

Η ομάδα του ΚΣΑ κατόπιν οδηγιών του διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Άνδρου, με επιβαίνοντα έναν (1) πυροσβέστη μεταφέρθηκε αρχικά στην περιοχή Τόρνα και μετά στην περιοχή Βουρκωτής με σκοπό να αξιολογήσουν τις πυρκαγιές ώστε να πραγματοποιηθεί καλύτερος σχεδιασμός.

Τα συμβάντα έληξαν στις 20.00 περίπου.

Δείτε αντίστοιχη ανάρτηση απο την ιστοσελίδα του ΣΕΔΑ

Ευρουσές, Θεση Σταυρός, πρίν την κατάσβεση.

Ευρουσές θέση Σταυρός, κατά την κατάσβεση του Βορειοανατολικού τμήματος.

Ευρουσές θέση Σταυρός. κατά την κατάσβεση του Νοτιοδυτικού τμήματος.

Ευρουσές θέση Σταυρός. κατά την κατάσβεση του Νοτιοδυτικού τμήματος (2)
Η φωτιά στήν περιοχή Τόρνας.