ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Επικοινωνία με ΕΣΡ

Από το γραφείο τύπου του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου ανακοινώνεται,
Σήμερα στις 10.15 ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του γραφείο τύπου του συλλόγου μας, από μέλος κάτοικο Αθηνών ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός των Αθηνών BEST μεταξύ 9:25 και 9:50 αναφερόταν στον κυνηγετικό σύλλογο Άνδρου με κατά την άποψη του αρνητικά σχόλια τα οποία συνδέονται με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο νησί μας.
Αμέσως ζητήθηκε η συμβολή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, όπου μας έδωσε οδηγίες.
Στην συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον ραδιοφωνικό σταθμό BEST όπου ζητήσαμε τον υπεύθυνο παραγωγής με σκοπό να μας δοθεί αντίγραφο της εκπομπής.
Ο υπεύθυνος παραγωγής απουσίαζε, αφήσαμε στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μας καλέσει, μέχρι αύτη την ώρα 1.38 περίπου δεν έχει γίνει καμία επικοινωνία.