ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Βεβαιώσεις εκπαίδευσης δασοπροστασίας δασοπυρόσβεσης.


Από το γραφείο τύπου του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου ανακοινώνεται,
Παρελήφθησαν εχθές 29 Ιουλίου 2010 από την γραμματεία του συλλόγου μας οι βεβαιώσεις συμμετοχής σε πρόγραμμα εκπαίδευσης 21 ωρών, με θέμα « δασοπροστασία – δασοπυρόσβεση » το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό ην αιγίδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Εκπαιδεύτηκαν αλφαβητικά τα ακόλουθα μέλη του συλλόγου μας.
1.Κουτέλης Δημήτριος.
2.Κωνσταντής Κωνσταντίνος.
3.Λουκατάρης Δημήτριος.
4.Μελισίοβας Θεόδωρος.
5.Στυλιανός Παντελεήμων.
6.Τατάκης Γεώργιος.
7.Χαζάπης Δημήτριος
8.Χαζάπης Νικόλαος.
Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι η γραμματεία του συλλόγου μας έχει έρθει σε επαφή με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ώστε να δημιουργηθεί μητρώο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για τον κυνηγετικό σύλλογο Άνδρου.
Η αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί προσεχώς.
Δημοσιεύουμε βεβαίωση παρακολούθησης του σχετικού προγράμματος δασοπροστασίας-δασοπυρόσβεσης για την καλύτερη ενημέρωση σας.