ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Hunterslife : Το νέο δυναμικό forum κυνηγετικού ενδιαφέροντος!!!!



Ένα σχετικά νέο αλλά δυναμικό κυνηγετικό forum έχει κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Τοwww.hunterslife.gr . Ας δούμε όμως τι είναι το www.hunterslife.gr έτσι όπως το περιγράφει η διαχειριστική του ομάδα.

"Αγαπητοί φίλοι, Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας διαδικτυακή κοινότητα.
Το HuntersLife.gr δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για την φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
 
Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι μας αξίζει.
 
 
Ο χώρος αυτός κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία που παρέχει αυτή την στιγμή η τεχνολογία. Δεν κάναμε εκπτώσεις πουθενά, θέλαμε το καινούργιο ¨σπίτι μας¨ να είναι το πιο λειτουργικό, το πιο εύκολο στην χρήση και φυσικά το πιο όμορφο.
 
Η διαχειριστική ομάδα θα εργάζεται αδιάκοπα για την καλή λειτουργία του φόρουμ και θα είναι πάντα παρούσα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
 
Η περιπέτεια λοιπόν ξεκινά, ευχόμαστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα χώρο μοναδικό που θα τον διακρίνει η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, γνώσεων. Έναν χώρο που θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε φίλους από παντού και να ¨ταξιδέψουμε¨ μαζί τους σε τόπους άγνωστους.
 
Περιηγηθείτε στις ενότητες του φόρουμ μας, γνωρίστε άτομα με το ίδιο πάθος για την φύση από όλη την Ελλάδα, συζητήστε γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν, τα όπλα, τα φυσίγγια, τα θηράματα, τα σκυλιά, το ψάρεμα, αποκτήστε γνώσεις και μοιραστείτε εμπειρίες..."