ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στο σκαμνί ο Μ. Παπαδημητρίου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά των κυνηγών!!!!!



Στις 3 Ιουλίου του 2014 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε απαξιωτικά για τους κυνηγούς στην εκπομπή " Πρώτη Γραμμή". Ο κύριος Παπαδημητρίου σε μία παρένθεση από το θέμα της συζήτησης που ήταν η Δ.Ε.Η, τοποθετήθηκε πως οι κυνηγοί ασκούν μία μακάβρια δραστηριότητα, πως καλό θα ήταν να πάνε όσο το δυνατόν μακρύτερα να μην τους βλέπει κανείς και ότι οι κυνηγοί είναι κατά συρροή δολοφόνοι !

Η ΚΣΕ κατέθεσε μήνυση κατά του Μπάμπη Παδημητρίου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά των κυνηγών. Μήνυση επίσης κατέθεσαν και όλοι οι πρόεδροι του Κυνηγετικών Οργανόσεων με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλο. Ο κ. Μαρκόπουλος ήταν αυτός που πρώτος ζήτησε να κατατεθεί μήνυση εναντίον του κ. Παπαδημητρίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iHunt o αρμόδιος εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση παρέπεμψε την υπόθεση να δικασθεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έκανε δεκτές τις θέσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων. Στο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταδικαστεί για δυσφήμιση στο παρελθόν.
Κώστας Λουρής για το iHunt