ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πως το λεν το μυστικό; Θα κυνηγώ ξανά στον ΥΜΗΤΤΟ!!!!

σμίκρυνσηΜία απόφαση σταθμό για τα δικαστικά χρονικά εξέδωσε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Δ.Ε.Ε.) για την υπόθεση του Δήμου Κρωπίας κατά του ΥΠΕΚΑ, που αφορά το Προεδρικό Διάταγμα του Υμηττού (υπόθεση C-473/2014), η οποία είχε παραπεμφθεί στο Δ.Ε.Ε. από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με την απόφαση αυτή του Δ.Ε.Ε. υιοθετούνται πλήρως οι απόψεις που διατυπώθηκαν ενώπιόν του εκ μέρους του Δήμου Κρωπίας και κρίνεται ότι για την έκδοση του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος θα έπρεπε να προηγηθεί η εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σύμφωνα με τους ορισμούς της Οδηγίας 2001/42.
Κατά τον τρόπο αυτό το Δ.Ε.Ε., με μια απόφαση πραγματικά ιστορική για τα νομολογιακά δεδομένα, ανατρέπει πλήρως την αντίθετη κρίση της πλειοψηφούσας άποψης της Ολομελείας του Σ.τ.Ε., υιοθετώντας, στο σύνολό τους, τις απόψεις που διατυπώθηκαν και ενώπιον του τελευταίου.
Όπως επισήμανε στο Mesogianews.gr ο δικηγόρος του Δήμου, Δρ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου «ανοίγει πλέον ο δρόμος για την οριστική ακύρωση του Π.Δ. από το Σ.τ.Ε., το οποίο δεσμεύεται απολύτως από την ανωτέρω κρίση του Δ.Ε.Ε. Έτσι, το Π.Δ. που ταλαιπώρησε με τις πάμπολλες υπερβολές του και τις αδικαιολόγητες δεσμεύσεις χιλιάδων ιδιοκτησιών γύρω από τον Υμηττό οδηγείται στην ακύρωσή του».
Πηγή Κυνηγετικές Σελίδες