ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Σύρος: Σκύλος δάγκωσε και έκοψε κομμάτι από το αυτί 7χρονου παιδιού!!!!!


Το σκυλί έβαλε κάτω το 7χρονο αγοράκι, που κατέληξε στο χειρουργείο... 
Σοκ υπέστη την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών ένας 7χρονος, όταν δέχθηκε επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου στο χωριό Φοίνικα της Σύρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, και στην συνέχεια μεταφερθεί με στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Συγκεκριμένα , ένας σκύλος επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε ένα 7χρονο αγοράκι και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να κοπεί μικρό τμήμα του αυτιού του. Αμέσως χωρίς να χάσουν χρόνο, οι γονείς το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείου Σύρου όπου και διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της υγείας του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί είχε ιδιοκτήτη και δεν είχε προκαλέσει παρόμοιο περιστατικό.Η κατάσταση του άτυχου μικρού είναι σταθερή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να περάσει μια εβδομάδα για να διαπιστωθεί αν οργανισμός αντεπεξέλθει στην επέμβαση έτσι ώστε να προχωρήσουν σε πλαστική επέμβαση.
Πηγή: cyclades24.gr
Αναδημοσίευση από ihunt.gr