ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ψηφιακή απεικόνιση καταφυγίων Νήσου Άνδρου.

Στα πλαίσια αναβάθμισης της ιστοσελίδας του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ψηφιακή απεικόνιση των καταφυγίων της Νήσου Άνδρου.
Η απεικόνιση πραγματοποιήθηκε με την χρήση του προγράμματος Google Maps το οποίο προσαρμόστηκε πλήρως στα δεδομένα της ιστοσελίδας.
Οι ενδιαφερόμενοι στην πρώτη απεικόνιση βλέπουν ολοκληρωτική εικόνα του Νησιού μας με τα καταφύγια να έχουν πράσινό χρώμα.
Οι υπόλοιπες απεικονίσεις αφορούν τα καταφύγια μεμονωμένα και ονομαστικά, λόγο τεχνικής αστοχίας της Google, κάποιες απεικονίσεις ( π.χ Καταφύγιο Συνετίου) περιέχουν μικρές αποκλίσεις τα ακριβείς σύνορα αναφέρονται στο κείμενο κάθε απεικόνισης.
Επίσης δίδεται οι δυνατότητα στους χρήστες κάνοντας χρήση του εικονίδιου κάτω αριστερά από το πρόγραμμα Google Maps να μεταβούν στο πρόγραμμα Google Earth μετατρέποντας τον χάρτη σε εικόνα από δορυφόρο στην οποία όμως δεν οριοθετούνται τα καταφύγια.
Μπορείτε να δείτε τα καταφύγια της Νήσου Άνδρου από ΕΔΩ.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχώς πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης της ιστοσελίδας του συλλόγου μας.