ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η νέα ρυθμιστική στο επίκεντρο της συνάντησης των κυνηγετικών οργανώσεων με τον κ. Τσιρώνη

Τελείωσε πριν λίγο η συνάντηση των Κυνηγετικών Οργανώσεων με τον αναπληρωτή υπουργό ΠΑΠΕΝ κ. Γιάννη Τσιρώνη. Από τις κυνηγετικές οργανώσεις συμμετείχαν οι κ.κ. Παπαδόδημας, Σταθόπουλος, Καλογεράκος, Μπαλατσός και Μαρκόπουλος ενώ ο κ. Τσιρώνης συνοδευόταν από αρμόδιους συμβούλους.
Η συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν δυο ώρες έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Τσιρώνης ισχυρίστηκε ότι τα αιτήματα για συνάντηση που έγιναν από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος δεν έφτασαν ποτέ στο γραφείο του. 
Φωτογραφία του Χάρη Γκίκα
Συζητήθηκαν πολλά θέματα, αλλά δύο ήταν αυτά που κυριάρχησαν. Η λαθροθηρία σε συνδυασμό με  τη λειτουργία της θηροφυλακής και η έκδοση της νέας ρυθμιστικής.
Δεν τέθηκε θέμα έναρξης του κυνηγιού αλλά όπως φάνηκε οι “Κασσάνδρες" που περιτριγυρίζουν τον κ. Τσιρώνη θέτουν θέμα λήξης του κυνηγιού και ιδιαίτερα του κυνηγιού των υδρόβιων. 
Όσο αφορά στις τιμές, όπως εδώ και μέρες το ihunt σας είχε ενημερώσει, θα παραμείνουν στα ίδια περσινά επίπεδα.
Τέλος συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να συνομιλήσουν ξανά λίγο πριν την υπογραφή της νέας ρυθμιστικής για την κυνηγετική περίοδο 2015-2016.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία των κυνηγετικών οργανώσεων ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη και έδωσε ουσιαστικές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε όλα τα καίρια ερωτήματα που έθεσε ο κ. Τσιρώνης. 
Πρώτοι στo ihunt σας είχαμε γνωστοποιήσει ότι η νέα ρυθμιστική που εισηγήθηκε η δασική υπηρεσία στον κ. Τσιρώνη ήταν η ίδια με την περσινή. Σε αυτή τη βάση φαίνεται να κινείται ο κ. Τσίρωνης. Σύντομα θα ξέρουμεΑΝ θα υπάρξει κάποια μεταβολή στις ημερομηνίες λήξης ιδιαίτερα των υδρόβιων.
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr