ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αναδάσωση Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου!!!!


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναδάσωση που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου στην περιοχή των Εβρουσών στη θέση Σταυρός.
Η αναδάσωση έγινε με την συμμετοχή του Δημοτικού σχολείου Μεσσαριάς καθώς και κάποιων συμπολιτών μας .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κουτέλης Δημήτριος ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές καθώς και τους δασκάλους που τους συνόδευαν για τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου.
Στο τέλος της ενημέρωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου προσέφερε στην διευθύντρια του σχολείου δύο βιβλία από την προσωπική του συλλογή  τα οποία είναι σχετικά με την πανίδα και το κυνήγι!!! 

Το πρώτο δεντράκι το φύτεψε ο πατήρ Θεοφάνης ο οποίος έφτασε από τους πρώτους στη περιοχή!!!



Το Δ/Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Μανδαράκα Ιωάννη (γεωπόνο)για την δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων Αριάς.
Τον κύριο Βασίλη Βάρελη (συνεργείο )για το δωρεάν σέρβις του πυροσβεστικού οχήματος.
Την Δ/νση Δασών Ν.Κυκλάδων
Το Δασονομείο Νάξου
Τους θηροφύλακες Νάξου Κώστα Κατσιούλη και Σύρου Ειρήνη Ξαγοράρη για την βοήθειά τους στην μεταφορά των δενδρυλλίων από Νάξο και Σύρο αντίστοιχα,καθώς και  όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η αναδάσωση !!!