ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Αφρική: Αρχαία φυλή κυνηγάει με τόξα δίπλα σε τσιτάχ! (Photos)

 

Δύο κυνηγοί μιας αρχαίας φυλής στην Αφρική χρησιμοποιούν ένα τόξο κι ένα βέλος για να πιάσουν το δείπνο τους, μόλις λίγα μέτρα μακριά από ένα ενήλικο τσιτάχ.

Ο 26χρονος φωτογράφος, Τζακ Σόμμερβιλ, τράβηξε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Ναανκούζ της κεντρικής Ναμίμπια, στην Αφρική, στις οποίες οι ιθαγενείς φαίνονται άνετοι ενώ κυνηγούν δίπλα στο σαρκοφάγο ζώο.
«Η αρχαία φυλή των Σαν σέβεται πολύ την άγρια πανίδα, λόγω της συνύπαρξής τους εδώ και αιώνες.Το αρσενικό τσιτάχ, Άικο, δεν είναι εξημερωμένο. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι κυνηγοί ξέρουν τον τρόπο συμπεριφοράς γύρω του και σέβονται τον χώρο του, είναι δυνατόν να το πλησιάσουν» δήλωσε ο Σόμμερβιλ.


Πηγή Το Ποντίκι