ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη για παράνομο κυνήγι μπεκάτσας

O 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων
Στα παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει τους κανονισμούς για το κυνήγι ένας 66χρονος λαθροθήρας από την περιοχή Αρχαγγέλου που υποβλήθηκε σε έλεγχο από θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου στην περιοχή Ενφιλες, όπου είχε ήδη σκοτώσει μια μπεκάτσα που του έφερε το κυνηγόσκυλό του!
Όπως διαπίστωσαν οι θηροφύλακες, ο δράστης είχε μετατρέψει παράνομα το όπλο του ώστε αντί για τρία να δέχεται έξι φυσίγγια ενώ και ο σκύλος του δεν έφερε το ειδικό τσιπ αναγνώρισης και δεν είχε ούτε βιβλιάριο υγείας που να αναγράφει αν είχε εμβολιαστεί κατά της λύσσας . Για τη δεύτερη παράβαση του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 700 ευρώ αλλά για τη μετατροπή του όπλου, που κατασχέθηκε μαζί με τη μπεκάτσα, ο 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Αναδημοσίευση από e-artemis.gr