ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Δεν θα καταργήσουμε το κυνήγι. Προβοκάτσια οι αφίσες που κυκλοφορούν

      

TSIPRAS KYNHGOI
eurokinis
«Ψευδή και προβοκατόρικα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύματα και ανυπόγραφες αφίσες, σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως κυβέρνηση, προτίθεται να καταργήσει το κυνήγι.
Σχετικές διαβεβαιώσεις έδωσε ο κ. Τσίπρας στους εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
«Αναγνωρίζουμε τους κυνηγητικούς συλλόγους και την προσφορά τους και θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες». «Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιώξουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας» πρόσθεσε.
πηγή www.huffingtonpost.gr