ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Σύρος: Απρόσμενος επισκέπτης... έκοβε βόλτες στη Λαλακιά!


Σύρος: Απρόσμενος επισκέπτης... έκοβε βόλτες στη Λαλακιά! 
 
Ένας απρόσμενος και για ορισμένους ιδιαίτερα τρομακτικός "επισκέπτης" εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Λαλακιάς!
Ο λόγος για το φίδι που βλέπετε στην φωτογραφία και το οποίο δεν είναι ενδημικό είδος, κοινώς δεν πρόκειται για είδος φιδιού που συναντάται στη Σύρο. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για κατοικίδιο κάποιου κατοίκου της περιοχής, το οποίο είτε το έσκασε είτε εγκαταλείφθηκε.
Το φίδι μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων όπου παρέμεινε για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα το παρέλαβε η Δασική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την προσωρινή φιλοξενία του, μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.