ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-VIDEO





Ας δούμε εν όψη και της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014, δυο Πυροσβεστικές Ανασκοπήσεις από το 2012 και το 2013, για να θυμηθούμε τι "χάσαμε", να θυμηθούμε τυχόν λάθη και παραλήψεις και να μην επιτρέψουμε να γίνουν ξανά τα ίδια και φέτος !!!

 
Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεοhttps://www.youtube.com/watch?v=y6dnmusSEjw

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=SSb2IsnCeZw

Και τα δύο βιντεάκια είναι αφιερωμένα στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, μόνιμους, Συμβασιούχους, Εθελοντές και Πενταετείς πυροσβέστες καθώς και σε όλες τις ανεξάρτητες εθελοντικές ομάδες της χώρας, που κάθε καλοκαίρι με περίσσιο ζήλο, θάρρος, φιλότιμο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προστατεύσουν τον Δασικό Πλούτο της Πατρίδας μας αλλά και τις Ζωές και τις περιουσίες των Πολιτών !!!

Πηγή : FOREST FIGHTERS
Αναδημοσίευση από ihunt.gr