ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

             
dokano
Φίλος της σελίδας εντόπισε στο διαδίκτυο και μας έστειλε μια αγγελία όπου κάποιος “κύριος” από το ν. Αργολίδας  διαφημίζει …δόκανα προς πώληση.
Μέσα από το κείμενο της αγγελίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι πρόκειται για ΕΛΛΗΝΙΚΟ δόκανο, δυνατό τεσσάρων ελατηρίων με 14 εκατοστά περίπου διάμετρο, σίγουρη λύση για κουνάβια, αλεπούδες, αρπακτικά που σας καταστρέφουν τα ζωντανά.
Επίσης, στο τέλος βάζει και το «κερασάκι της τούρτας» … με το σωστό δόλωμα σίγουρα αποτελέσματα για κυνήγι λαγού, αγριόχοιρου και όποιου ζώου επιθυμείτε, αποστέλλονται πανελλαδικώς με έξοδα του παραλήπτη, τιμή 5€.
Την αγγελία είναι καταχωρημένη σε τουλάχιστον σε δυο ιστοσελίδες, με ημερομηνίες καταχώρησης 27/11 και 11/12/2013 και συνοδεύεται από 4 φωτογραφίες και αριθμό σταθερού τηλεφώνου για επικοινωνία.
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκαμε ότι ο τηλεφωνικός αριθμός ανήκει σε επαγγελματική επιχείρηση που σχετίζεται με εμπόριο ζωοτροφών στο Άργος, όπου εμφανίζεται και το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη. 
Όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η τοποθέτηση και χρήση παγίδων, δηλητηρίων κ.λπ. οργάνων για την θανάτωση, σύλληψη ή νάρκωση των άγριων θηλαστικών και πτηνών. Ομοίως απαγορεύεται και τιμωρείται και η εμπορία, κατασκευή και εισαγωγή τέτοιων οργάνων ή κατασκευών.
Την αγγελία την βρήκαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ.
ΠΗΓΗ
Προφανώς ο “κύριος” που εμπορεύεται τα δόκανα ενημερώθηκε για το δημοσίευμα και διέγραψε την αγγελία και απο τις δυο ιστοσελίδες. Παραθέτουμε απόσπασμα οθόνης απο την προσωρινά αποθηκευμένη ιστοσελίδα αγγελιών. Τα λοιπά στοιχεία (αριθμός τηλεφώνου, κ.λπ) έχουν κρατηθεί και είναι στην διάθεση των αρμόδιων αρχών.