ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ

 

 
Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης επιτρέπονται οι αγώνες εργασίας σκύλων ιχνηλατών. Στη χώρα μας επιτρέπονται μόνο οι αγώνες «δεικτών». Οι αγώνες ιχνηλατών, δεν επιτρέπονται. Τούτο είναι παράδοξο αλλά και άδικο. Πέραν της αδικίας έχουμε και μεγάλη ζημιά για την Εθνική μας κυνηγετική φυλή, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗ, που είναι η μοναδική διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνική φυλή σκύλων, αφού καταδικάζεται να βρίσκεται στο περιθώριο της Ευρώπης και στην αφάνεια. Με τους αγώνες , ο Ελληνικός Ιχνηλάτης, θα πετύχει τη διεθνή καταξίωσή του και θα κατακτήσει τη θέση που πραγματικά του αξίζει, στο χώρο της κυνοφιλίας και του κυνηγιού στην Ευρώπη. Ζητούμε να επιτραπούν και στη χώρα μας οι αγώνες εργασίας ιχνηλατών, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους δείκτες. Και φυσικά με ότι προβλέπεται στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Παρακαλούνται όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του Ομίλου να υπογράψουν το ψήφισμα για να ενισχύσουν την προσπάθειά μας για να επιτραπούν οι ΑΓΩΝΕΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ.  Να επιτραπεί στον ΟΦΕΙ να κάνει αγώνες ιχνηλατών όπως συμβαίνει στην υπόλοιπη  Ευρώπη. Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να ψηφίσετε (https://secure.avaaz.org/el/petition/1_Na_epitrapei_ston_OFEI_na_kanei_a...)