ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ

 

 
Μέχρι και στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν οι ιδιοκτήτες κυνηγετικών όπλων που παρέβλεψαν να ανανεώσουν τις άδειες κατοχής τους, καθώς αρχίζουν εντατικοί έλεγχοι από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του νομού Ηλείας.
 
Ήδη στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας υπήρξαν οι πρώτες περιπτώσεις όπου όσοι ιδιοκτήτες των κυνηγετικών όπλων δεν είχαν ανανεώσει την άδεια, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
 
Οι διατάξεις έχουν γίνει ιδιαίτερα αυστηρές και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις στους ιδιοκτήτες των όπλων αυτών, να γίνουν συλλήψεις και να οδηγηθούν ακόμα και στο αυτόφωρο.
 
Στην περιοχή της Αμαλιάδας, υπήρξαν οι πρώτες συλλήψεις σε άτομα που είχαν παραλείψει να ανανεώσουν την άδεια κατοχής.
 
Όσοι από τους «αφηρημένους» κατόχους κυνηγετικών όπλων, προσέλθουν αυτοβούλως στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, θα πληρώσουν τα απαραίτητα παράβολα.
 
Πηγή : www.newsbomb.gr